Aankomende opleidingen

Bekijk alles

Open Water Diver

Duiken is gaaf!

en de PADI Open Water Diver cursus is waar je dat leert!

De PADI Open Water Diver cursus is de populairste duikcursus ter wereld. Het is deze cursus die de onderwaterwereld toegankelijk maakt voor jou. Na het afronden van deze cursus mag (en kun) je wereldwijd zelfstandig duiken maken tot een diepte van 18 meter. (met buddy uiteraard).


De Open Water Diver cursus is opgebouwd uit zwembadlessen, buitenwater duiken en theorie. Bij het boeken van de cursus ontvang je het lespakket en kan de fun dus al beginnen. Wij bieden de PADI Open Water Diver cursus in meerdere varianten aan, toegespitst op jouw wensen. Zo kun je al in 2 weekenden je PADI Open Water Diver brevet halen (Fast), je cursus uitsmeren over meerdere vrijdagavonden (Basic) of zelf je cursus plannen (Flex). Ongeacht welke variant je kiest, gaan we al meteen op dag 1 van de cursus het zwembad in en lekker aan de slag. Aangezien je thuis al het boek en de DVD kunt doorwerken, hebben we maar weinig tijd nodig voor de theorielessen. Je begint immers aan deze cursus om het water in te gaan, toch?

Je kunt de volledige cursus bij ons volgen, of je kiest er voor alleen het zwembad & theoriedeel in Nederland te doen (Referral). Je kunt dan afduiken bij elk ander PADI duikcenter in de wereld, of natuurlijk bij ons duikcenter op Ibiza. Alles sluit dan perfect aan en je krijgt het beste van 2 werelden!


Ga dus waar maar weinig mensen gaan en ontdekt werelden die anderen slechts op TV zien!

 

 

Leren duikenVoorvereisten: Geen

Minimumleeftijd: 10 jaar

Wat anderen zeggen over de Open Water Cursus

 

 

 

 

 

 

Basis Open Water Diver cursus Open Water Diver cursus Fast Open Water Diver cursus Flex  Open Water Diver cursus Referral