Aankomende opleidingen

Bekijk alles

Full Face Mask Specialty

€ 254,-

Het ziet er wel erg stoer uit, maar is dat nou comfortabel, zo'n Full Face Mask?

Zeker weten!


 

Professionele duikers duiken al jaren met Full Face Masks (of "Volgelaatsmaskers"). De laatste jaren neemt het gebruik ervan door recreatieve duikers toe. Niet voor niets natuurlijk! Het duiken met een Full Face Mask is een hele andere gewaarwording dan duiken met een normale automaat en masker. Om te beginnen is het erg comfortabel om je gezicht droog te houden, zeker in koud water. Verder is je blikveld een stuk groter dan met een conventioneel masker en ook kun je een Full Face Mask niet verliezen doordat iemand er met zijn vinnen tegenaan trapt. Nog extra veilig ook dus! Maar ook de kleine dingen, zoals geen zout water meer in je mond e.d. maken het duiken met een Full Face Mask een waar genot. Het is zelfs mogelijk een communicatieunit aan te sluiten en hiermee onder water gewoon tegen elkaar te praten! 

En last but not least: De maskers zijn tegenwoordig een stuk betaalbaarder en ook nog eens uitgevoerd in de meest hippe kleuren (inclusief roze!)

Omdat het duiken met een Full Face Mask wel even wat anders is, bieden wij de PADI Full Face Mask Specialty aan. Hier leer je optimaal gebruik maken van zo'n masker. Zo leer je de beste en comfortabelste manier om je masker op en af te zetten, hoe je je ademweerstand regelt en ook omgaan met problemen of noodsituaties. Voor de PADI Full Face Mask Specialty maken wij gebruik van ons E-Learning systeem waar je in je eigen tijd de theorie door kunt lezen, de herhalingsvragen kunt maken en alvast alle oefeningen op video kunt bekijken.

Voor deze opleidingen gebruiken wij Ocean Reef G-Divers Full Face Maskers. Wij zijn Official Dealer van Ocean Reef, dus ook voor advies over, of de aanschaf van Ocean Reef maskers kun je bij ons terecht.

 

 

Voorvereisten: Open Water DiverFull Face Mask Specialty

Minimumleeftijd: 14 jaar

Duur: 1,5  Dag 

Duiken: 1x zwembadtraining, 2 buitenduiken

Prijs: € 254,- 

Privécursus: € 449,-


Vrijdagavond 19.30u - 22.30u

Zaterdag of zondag 10.00u - 16.00u

Locatie: Eindhoven


Full Face Mask Specialty      Re-Activate

    


Eerst uitproberen? -> 


  Terug naar Specialty overzicht ->


Wij gaan er vanuit dat je in het bezit bent van een volledige duikuitrusting. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je deze huren voor € 37,50 voor de gehele cursusduur


Inschrijven

Startdatum
Ben je al klant bij ons?
Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoon
Email
Geboortedatum
Hoogst behaalde duikbrevet
Duikuitrusting huren?
Opmerkingen
Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden

Nodig hier je buddies uit: