Aankomende opleidingen

Bekijk alles

Droogpak Specialty

€ 199,-

Is duiken echt jouw ding en zoek je wat meer comfort? Of wil je het hele jaar door kunnen duiken? Met de PADI Dry suit Diver Specialty kan dat, en meer!Uiteindelijk ontkom je er moeilijk aan; veruit de meeste mensen die regelmatig duiken in Nederland, eindigen in een droogpak.

In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, wordt er echter lang niet altijd in een droogpak gedoken omdat "het water te koud is". Natuurlijk is een droogpak het type pak dat je het beste warm houdt onder water, daar is geen twijfel over. Maar naast die warmte biedt het je ook een hoge mate van comfort. Niet in de laatste plaats buiten het water! Met een droogpak hoeft je niet dagelijks een klef nat pak aan te trekken voor je te water gaat. Ook op koudere dagen stap je zo uit je pak in de auto. Geen gehannes tussen geparkeerde auto's met handdoeken, zwembroeken en dergelijke. Ook als je vaak diepere duiken maakt, is een droogpak ideaal; een droogpak wordt niet zoals een natpak in elkaar gedrukt op diepte (waardoor het isolatievermogen verliest) en houdt je dus op diepte nog beter warm. Ondanks het feit dat een droogpak ook comfortabel duikt, moet je er wel goed mee leren omgaan. Dat doe je in de PADI Dry suit Diver Specialty. Wij geven je in deze opleiding uitleg over de verschillende soorten droogpakken en hun voor- en nadelen. Ook leer je hoe je onderhoud pleegt en natuurlijk hoe je met zo'n pak duikt. In het zwembad doe je diverse oefeningen uit de Open Water Diver cursus opnieuw, maar nu in een droogpak. Dat is wel even anders! Ook oefen je hier specifieke vaardigheden met het droogpak. Aansluitend maak je nog 2 buitenduiken.

 

Zorg dus dat je altijd kunt duiken en gun jezelf wat extra comfort.

 

Voorvereisten: Open Water DiverDroogpak Specialty

Minimumleeftijd: 16 jaar

Duur: 1,5  Dag

Duiken: 1x zwembadtraining, 2 buitenduiken

Prijs: € 199,- 

Privécursus: € 249,-


Vrijdagavond 19.30u - 22.30u

Zaterdag of Zondag 10.00u - 16.00u

Locatie: Eindhoven

 Meer informatie over droog duiken vind je hier

 

Droogpak specialty

     Re-Activate

    


 Terug naar Specialty overzicht ->


Wij gaan er vanuit dat je beschikt over een volledige duikuitrusting. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je deze huren voor € 37,50 voor de gehele cursusduur.


Inschrijven

Startdatum
Ben je al klant bij ons?
Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoon
Email
Geboortedatum
Hoogst behaalde duikbrevet
Lespakket
Duikuitrusting huren?
Opmerkingen
Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden

Nodig hier je buddies uit: