Aankomende opleidingen

Bekijk alles

Nitrox Specialty

€ 127,-

Wil jij de duur van je duiken verlengen of wat extra veiligheid inbouwen?

Ga dan voor de PADI Enriched Air Diver Specialty (in de volksmond: Nitrox Specialty)Je hebt ongetwijfeld al duikers gezien met zo'n gele band om hun fles.

"Nitrox"

Eigenlijk is dat misschien niet zo spannend als het lijkt, maar dat maakt het ook gemakkelijk bereikbaar voor jou! Nitrox is niets anders dan lucht met een hoger percentage zuurstof erin dan normaal. Als je daarmee gaat duiken, dan beperkt dat je stikstofopname ten opzichte van duiken met normale lucht. Gevolg? Je kunt langer op bepaalde dieptes blijven voordat je je limiet voor stikstofopname bereikt! Ook zijn er mensen die hun duiken plannen met lucht, maar uitvoeren met Nitrox. Het resultaat hiervan is dat je minder stikstof opneemt dan je denkt en dus "veiliger duikt" . Vaak zie je ook Instructeurs en Divemasters met Nitrox duiken, simpelweg omdat je daar wat minder moe/gaar/brak van wordt dan duiken met gewone lucht.

De Nitrox Specialty is een theoretische opleiding, maar je kunt natuurlijk altijd de optionele buitenwaterduik bijboeken om zo ook echt te ervaren wat het is om met Nitrox te duiken. In de opleiding leer je je duiken plannen met Nitrox, wat onder andere inhoudt dat je met andere tabellen gaat werken. Ook leer je Nitroxmengsels analyseren en het vullogboek invullen. Als je al een duikcomputer hebt, kunnen we meteen even kijken of en hoe die ingesteld kan worden op Nitrox.


 Voorvereisten: Open Water DiverNitrox Specialty

Minimumleeftijd: 12 jaar

Duur: 1  Dag 

Duiken: 0 

Prijs: € 127,- 

Privécursus: € 169,-Nitrox Specialty   


 
    Re-Activate

    

 

  Terug naar Specialties overzicht ->

 


Inschrijven

Startdatum
Ben je al klant bij ons?
Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoon
Email
Geboortedatum
Hoogst behaalde duikbrevet
Betalen:
Lespakket
Opmerkingen
Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden

Nodig hier je buddies uit: