Aankomende opleidingen

Bekijk alles

Open Water Diver Fast Touch

€ 499,-

 

De Open Water Diver Fast Touch is in essentie dezelfde opleiding als de "normale" Open Water Diver Fast. Je krijgt dezelfde zwembadlessen en moet ook 4 buiten duiken maken. Het grote verschil zit hem in de digitale evolutie die de duikopleidingen momenteel doormaken. Je krijgt na boeking namelijk een link van ons waar je de Open Water Diver app kunt downloaden. Nadat je deze app geïnstalleerd hebt op je tablet, kun je meteen aan de slag! Zo werk je op je eigen tempo en op de momenten dat het jouw uitkomt door de volledige theorie heen die bij de Open Water Diver cursus hoort. De app zit boordevol high quality video's, oefenvragen, examens en geeft je een echte interactieve beleving, waardoor je alle informatie erg gemakkelijk en vooral efficiënt opneemt. Je krijgt bij deze opleiding dus geen boek en ook klassikale theorielessen zijn er niet meer voor jou! Je hoeft bij ons slechts 1 keer een "quick exam" maken en klaar is Kees. Uiteraard staat je Instructeur ter beschikking mocht je nog vragen hebben, maar zoals de opleiding opgebouwd is, zal dat slecht heel sporadisch nodig zijn. Je hebt om de app te gebruiken géén directe internetverbinding nodig, alleen om deze te downloaden en om het oefenexamen te maken. Ideaal dus om op het strand/in de bus/op het terras enz te gebruiken!

Het grote voordeel van de Open Water Diver Touch is dat je de app je leven lang kunt gebruiken en dat deze ook gratis geupdate wordt. Mocht er dus iets veranderen in de theorie van de duikopleidingen, dan ben jij hier dus altijd meteen van op de hoogte. 

 

Als je altijd al graag hebt willen leren duiken, maar die druk bezette persoon bent die er nooit aan toe is gekomen, dan is dit de perfectie optie voor jou!

 


PADI Open Water Diver TouchDe prijs voor de Open Water Diver Touch is € 499,-

Qua dagen is de opleiding hetzelfde als de "normale" Open Water Diver Fast, je kunt alleen aansluitend aan de zwembadlessen direct weer naar huis (14.00u)

 

Terug naar overzicht Open Water cursus->


 

 

 

 

 


Inschrijven

Startdatum
Ben je al klant bij ons?
Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoon
Email
Geboortedatum
Hoogst behaalde duikbrevet
Lespakket
Duikuitrusting huren?
Opmerkingen
Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden

Nodig hier je buddies uit: