Aankomende opleidingen

Bekijk alles

Wrak Specialty

€ 274,-

Voor veel mensen zijn ze het mooiste wat je onder water tegen kunt komen. Ze brengen vaak een combinatie van mystiek, geschiedenis en spanning:


Wrakken!


 

Wrakken zijn er in vele soorten en maten. Van groot tot klein, van vliegtuig tot slagschip, van actuele roll-on-roll-of ferries tot oude romeinse schepen. Zo kun je dus ook duiken op wrakken die jou het meest aanspreken, want vaak is er vooraf al aardig wat informatie beschikbaar. Ook dat is een deel van de charme. Wat is het voor wrak? Wat is er precies gebeurd? Stoer! Het spreekt voor zich dat duiken op wrakken ook zijn eigen gevaren kent waar je mee om moet leren gaan. In de PADI Wreck Diver Specialty leer je duiken plannen op een wrak, de gevaren onderkennen en in kaart brengen die daar bij horen en hier mee omgaan. Zo ga je een wrak in kaart brengen, leer je navigeren op een wrak, leer je omgaan met een reel en gaan we misschien zelfs wel een wrak binnen.....  Deze Specialty is perfect te combineren met één van onze duikreizen.

 

Voorvereisten: Advanced Open WaterWrak duik specialty

Minimumleeftijd: 15 jaar

Duur: 2  Dagen 

Duiken: 4 buitenduiken

Prijs: € 274,- 

Privécursus: € 449,-


Locatie: Eindhoven

Zaterdag 09.30u - 17.00u

Zondag 10.00u - 16.00u


Wrak duik specialty  

    Re-Activate

    

 

 Terug naar het Specialties overzicht ->

 

Wij gaan er van uit dat je in het bezit bent van een volledige duikuitrusting. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je deze huren voor € 55,- voor de gehele cursusduur. 


Inschrijven

Startdatum
Ben je al klant bij ons?
Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoon
Email
Geboortedatum
Hoogst behaalde duikbrevet
Betalen:
Lespakket
Duikuitrusting huren?
Opmerkingen
Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden

Nodig hier je buddies uit: